Aloitussivu

Ammattitaitoista palvelua on saatavilla

Erilaiset autokorjaamot ja rengasliikkeet tarjoavat ammattitaitoista rengas-, akku- ja autonfiksauspalvelua ympäri maan. Ne tarjoavat kaiken merkkiset renkaat ja akut asennettuina, niin henkilö,- paketti- ja matkailuautoihinkin. Myös autojen ulko- ja sisäpuhdistukset on mahdollista ostaa palveluina.

Yritykset tarjoavat nykyisin laajan valikoiman niin auton renkaita, akkuja autoihin, pienkoneisiin, matkailuajoneuvoihin, veneisiin sekä moottoriajoneuvoihin. Usein voit asioida kätevästi myös yrityksen tarjoamissa nettikaupoissa. Niistä voit tilata tuotteet kätevästi verkossa, josta ne sitten toimitetaan suoraan antamaasi osoitteeseen. Autokorjaamon tai rengasliikkeen asiakkaana voit saada myös kaikki verkkokaupasta ostamasi tuotteet asennettuna ajoneuvoosi.

Renkaita

Autoalan yritykset tarjoavat edustavan valikoiman renkaita ja vanteita autoihin, pienkoneisiin, veneisiin, matkailuajoneuvoihin, mopoihin ja moottoripyöriin. Saatavilla on perus,- kesto ja premiumrenkaita asiakkaan valinnan mukaan. Nykypäivän laadukkaat renkaat edustavat luotettavuutta, pitoa, ajomukavuutta ja turvallisuutta kaikkiin sääolosuhteisiin.

Eivätkö autosi nykyiset renkaat enää olleetkaan niin hyvät tai pettivätkö ne kesken ajomatkan? Huolet pois, sillä autokorjaamot ja rengasliikkeet tarjoavat nykyisin jopa ympärivuorokautista renkaan korjausapua, vuorokauden ajasta riippumatta. Käytännössä oli kello sitten mitä tahansa, niin korjausautot starttaavat liikkeelle jopa puolen tunnin kuluessa asiakkaan soitosta.

Verkkokauppoja

Autoalalla palvelu pelaa, joten kannattaa suosia ammattitaitoisen liikkeen palveluita. Verkkokaupat ovat myös löytäneet tiensä monien suomalaisten autolla ajavien henkilöiden koteihin, sillä niistä löytyy kaikkea mitä ajoneuvosi kaipaa. Osta kätevästi verkkokaupoista auton renkaat, akut ja vanteet, jotka toimitetaan muutamassa arkipäivässä kotiisi. Verkkokaupan lisäksi verkon kautta voi varata myös henkilö- ja pakettiauton rengashotellipalvelut, rengastyöt, päivystyskäynnit ja korjaukset.

Innovatiivisia palveluja

Asiakkaiden palveluun löytyy innovatiivisuutta moneen käytäntöön asti, josta esimerkkinä voi toimia liikkuva renkaanvaihtoyksikkö. Myös akkuja saa vaihdatettua monisssa kaupungeissa paikan päällä autojen lisäksi pienkoneisiin, mopedeihin, moottoripyöriin, matkailuajoneuvoihin ja veneisiin. Rengashotellin ja korjaamoiden asiakkaille on tarjolla myös ajanvarauskalentereita kausiruuhkien välttämiseksi.

Lue lisää tämän päivän autoilijalle tarpeellisista tarvikkeista ja palveluista sivuiltamme!