Käteviä lisätarvikkeita autoilijalle

Nykyajan uusi tekniikka on tuonut autoihin paljon mukavia lisävarusteita, joita saa helposti autoihin kun ostaa uuden auton itselleen. Autoissa on navigaattori ja useimmissa jopa multimediakeskus asennettuna valmiiksi.  Saatavilla on myös erilaisia tunnistimia, jotka auttavat kuskia havaitsemisessa ja auttavat myös jarruttamaan, pitämään autoa kaistojen sisällä ja varoittaa tulevista uhkista edessä päin. Vanhempiin autoihin tällaisia varusteita voi hankkia erikseen ja on myös lisäksi paljon muita lisävarusteita, joilla matkantekoa voi sujuvoittaa ja helpottaa. Katso muutamia vinkkejämme käteviksi lisälaitteiksi omaan autoon.

Suosittu lisävaruste nykypäivänä on navigaattori. Navigaattori auttaa löytämään perille ja monissa autoissa se on jo vakiovarusteena. Vanhempiin autoihin sellaisen voi ostaa erikseen ja markkinoilla on paljon hyviä ja edullisia malleja. Toinen yleinen lisävaruste on autokamera, jonka voi asentaa auton konsoliin kuvaamaan ajon aikana. Tätä käytetään paljon ja sen avulla voi tunnistaa onnettomuuksia ja saada vaikka alennusta vakuutuksista kun se on käytössä. Veikon Kone verkkokaupasta löytyy molempia laitteita mukavat valikoimat, hyvään hintaan.

Perheellisille on tärkeää varsinkin pitkillä matkoilla, että kaikki viihtyvät automatkalla. Enää ei tarvitse pelkästään laske autoja ja arvailla värejä vaan autoihin on saatavilla multimedia keskuksia myös lapsille. Uusissa autoissa voi valita integroitavat näytöt etupenkkien päänojaan, josta takapenkin matkustajat voivat seurata suosikkiohjelmiaan pidemmän reissun ajan. Näyttöjä ja pidikkeitä saa myös ostettua erikseen ja omalle laitteelle asennettava pidike on myös hyvä ja halpa vaihtoehto kun tarvitsee saada viihdettä autoon. Penkkeihin on myös saatavilla erillisiä penkki suojia, jotka suojaavat verhoilua, ja taskuihin voi varastoida paljon tavaroita, lukemista, pelejä ja muuta mitä matkalla tarvitsee. Pitkälle matkalle kannattaa myös hankkia kylmälaukut, jotka voi ladata auton virtapistokkeiden kautta. Kylmälaukkuun voi pakata kunnon eväät ja ne säilyvät tuoreina pidemmälläkin matkalla.