Lainojen vertailu verkossa on helppoa

Onko markkinoilla tarjolla olevien lainojen vertailu sinusta joskus hieman vaikeaa ja aikaa vievää puuhaa? Ei hätää, sillä verkon lainapalvelut tulevat avuksesi. Lainapalvelut auttavat jokaista lainan tarvitsijaa löytämään juuri omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan lainan, sillä voit hakea lainaa-helposti verkossa. Lainapalvelut tekevät yhteistyötä tunnettujen pankkien ja rahalaitosten kanssa, mikä tekee lainan hakemisesta verkossa erittäin turvallista.

Mitä asioita lainanhakijan pitää tietää?

Jokaisen lainanhakijan on tarpeellista tietää tarkasti kaikki tulevaa luottoa koskevat oleelliset tiedot. Tärkeitä tietoja ovat muun muassa laina-aika, lainan määrä, vuosikorko, lainansaannin vaatimukset, lainan siirtoaika pankkitilille sekä lainasta konkreettisesti aiheutuvat kustannukset. Valmiiksi esitäytetyt henkilö- ja lainanhakutiedot auttavat säästämään aikaa ja rahaa.

Lainanhakija päättää aina itse, hyväksyykö lainatarjouksen vai ei, joten lainan hakeminen ei milloinkaan sido asiakasta lopulta nostamaan lainaa. Sähköinen hakemus säästää asiakkaan voimavaroja, aikaa, vaivaa ja rahaa, sillä käsittely- ja siirtoajat verkossa ovat todella nopeita. Lainatarjouksen voi saada jo viikossa, ja joskus jopa 24 tunnin aikana. Lainaa voi hakea perinteisellä tietokoneella tai älylaitteella silloin kuin itse haluaa.

Lainapalveluiden käyttö on turvallista ja ilmaista

Lainapalvelut haluavat tarjota asiakkailleen aina parhaat mahdolliset lainatarjoukset. Lainapalvelu sekä yhteistyössä toimivat lainanantajat, eli luotettavat pankit ja rahalaitokset käyttävät salattua SSL-yhteyttä asiakkaan tietojen käsittelyyn. Käytännössä asiakkaan henkilö- ja pankkitiedot ovat täysin suojattuja koko lainanhakutapahtuman ajan. Lainapalvelu ei milloinkaan luovuta asiakkaidensa tietoja mihinkään tarkoitukseen kolmansille osapuolille.

Mitä lainanhakijalta vaaditaan?

On olemassa tiettyjä ehtoja, jotka asiakkaan tulee täyttää lainan saadakseen. Asiakkaalla ei saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä ja hänen on oltava Suomen kansalainen, jolla on säännölliset tulot. Lainaa hakevan pitää lisäksi olla täysi-ikäinen, eli 18 vuotta täyttänyt, jotta laina voidaan myöntää.

Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa

Asiakas hyväksyy aina saamansa lainatarjouksen allekirjoittamalla sen omilla verkkopankkitunnuksillaan. Lainan hakeminen on nykyään paljon helpompaa ja nopeampaa kuin milloinkaan aikaisemmin. Kaikissa lainatarjouksissa huomioidaan aina lainanhakijan ikä, palkka- tai eläketulot, mahdolliset muut lainat sekä lainanhakijan hallussa oleva omaisuus. Luottotiedot ja asiakkaan maksukyky tarkistetaan luonnollisesti myös aina ennen lainatarjouksen laatimista.