Tililuotto ja muut rahoitusvaihtoehdot tarjoavat pelivaraa

Elämä tuo joskus eteen tilanteita, joissa voi joutua tarkemmin miettimään talouttaan ja esimerkiksi rahoitusta johonkin äkilliseen suurempaan kuluerään. Kaikilla ei ole mahdollisuutta ylläpitää riittävän suurta puskurirahastoa, ja ylipäätään elämää on vaikea ennustaa. Näissä tapauksissa hyväksi ratkaisuksi voi osoittautua jonkinlainen lyhytaikainen laina tai luotto, joita monet eri pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat kuluttajille. Yksi vaihtoehto asian hoitamiseksi voi olla jonkin yrityksen tarjoama jatkuva tililuotto. Se voidaan myöntää kaikille raha-asioitaan hyvin hoitaneille Suomen kansalaisille, joilla on säännölliset tulot ja vakituinen asuinpaikka Suomessa. Asiakkaalla, jolle tililuotto myönnetään, ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Mitä tililuotto pitää sisällään?

Jatkuva tililuotto tarkoittaa käytännössä sitä, että asiakas saa luottoa hakiessaan myös kaikki yrityksen myöntämät kanta-asiakasedut käyttöönsä heti, kun luotto on myönnetty. Usein asiakas voi käyttää hänelle myönnettyä tililuottoa sekä tuotteiden, että palveluiden ostamiseen luoton myöntäneeltä yritykseltä. Luotto on edullinen ja asiakasystävällinen, sillä asiakas maksaa luottoa valitsemansa kuukausierän mukaan. Asiakkaalla on oikeus myös suorittaa luotto kokonaisuudessaan maksetuksi ilman minkäänlaisia lisäkuluja. Asiakas hyväksyy luottoon kuuluvat ehdot oman tilipankkinsa henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Henkilötiedot ja mahdollinen yhteishakija ilmoitetaan samassa lainanhakulomakkeessa.

Luoton yhteydessä asiakas hyväksyy myös vakiomuotoon laaditun Eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot -lomakkeen sekä etämyyntiehdot. Asiakas voi kätevästi kilpailuttaa lainansa netissä Matchbanker-palvelua käyttämällä, jolloin lainapalveluyritys kilpailuttaa lainan kokonaiskustannuksineen muutamassa minuutissa.

Vastuullinen tililuotto – tyytyväinen lainansaaja

Tililuottoa kutsutaan yleisesti vastuulliseksi luotoksi, jonka ehdot ovat selkeästi esillä ja lainanhakijan tutustuttavissa. Asiakas voi hyväksyä lainan ehtoihin tutustumisen jälkeen, ja lainaa antava taho puolestaan tarjoaa tietoa, neuvoo ja auttaa hakijaa kaikissa lainaan liittyvissä asioissa. Lainanhakijalta kysytään henkilötiedot sekä tulot ja menot, minkä lisäksi hänen maksukäyttäytymisensä voidaan tarkistaa sähköisen palvelun avulla. Vastuullinen luotto on järkevä laina, josta asiakkaan on helppo tulojensa perusteella selviytyä. Lainanhakijana asiakkaalla on aina mahdollisuus joko hyväksyä tai hylätä laina ilman erillisiä kuluja lainapäätöksen saatuaan. Käytännössä asiakkaalle kerrotaan selkeästi jokainen lainaan liittyvä yksityiskohta, ennen kuin asiakas hyväksyy saamansa tililuoton. Tililuottoa voi hakea kätevästi verkossa ajasta tai paikasta riippumatta. Tililuotto on asiakkaalle kätevä arjen rahoittaja, joka mahdollistaa hankinnat juuri silloin, kun niille on eniten tarvetta.