Renkaat joka lähtöön

Asiakas on aina itse autonsa ja liikkumisensa paras asiantuntija, mutta asiantuntevat rengasliikkeet auttavat kyllä mielellään oikeanlaisten renkaiden valinnassa sekä kaikissa autoiluun ja tuotteisiinsa liittyvissä kysymyksissä. Renkaat tulee valita auton mallin, koon ja käyttötarkoituksen mukaan. Mieti ennen ostoksille lähtöä tarvitsetko jokasään renkaat, talvirenkaat, kesärenkaat, perusrenkaat, kestorenkaat vai premium-renkaat? Mittaa tämän jälkeen renkaiden vannekoko ja leveys ja olet valmis lähtemään rengasostoksille joko kivijalkakauppaan tai asiantuntevaan verkkokauppaan!

Verkkokauppojen etuja

Verkkokaupat palvelevat tavallisesti asiakasta kellon ympäri niin arkisin kuin viikonloppuisin. Ostamisesta tekee helppoa se, että asiakkaat voivat kirjautua sivustolle oman asiakastilinsä kautta sekä vertailla näppärästi tuotteita ja hintoja ennen ostopäätöksen tekoa. Tilausvahvistus ja tuotteet lähetetään useimmista verkkokaupoista jo muutaman arkipäivän sisällä. Valinta ja toimitus ovat siis todella nopeita ja pian pääsetkin jo ajelemaan valitsemillasi upouusilla renkailla minne vain itse haluat.

Verkosta ostaminen on helppoa ja nykyaikaista, ja nettikaupat tarjoavat kaiken lisäksi asiakkaalle parhaat edut. Tilauksen voi tehdä niin perinteisen tietokoneen kuin mobiililaitteen, eli älypuhelimen tai tabletin avulla, joten tilauksen voi tehdä vaikkapa uimarannalla lomaillessaan.

Renkaat ovat aina turvallisuustekijä

Talven jäljiltä Suomen teillä saattaa olla useampia nastarenkaiden aiheuttamia uria, reikiä tai halkeamia. Huonokuntoisia teitä on vielä lähestyvällä 2020-luvulla Suomessa valitettavan paljon. Suomen sääolosuhteisiin sopivia renkaita on testattu vaativissa keliolosuhteissa ja erityisillä testiradoilla, ennen kyseisten renkaiden pääsyä markkinoille ja onkin tärkeää valita juuri omaan autoon ja vallitsevaan ajokeliin parhaiten sopivat renkaat. Kun auton alla on hyvät ja ajo-olosuhteisiin sopivat renkaat, paranee ajoturvallisuus merkittävällä tavalla!

Suomen neljä vuodenaikaa jättävät myös jälkensä vuosittain eri puolille Suomen teitä. Suomen keliolosuhteet vaihtelevat todella rajusti jopa saman alueen sisällä. Käytännössä saatat lähteä talviaamuna työhön -18 asteen pakkasella ja palata illalla kotiin +3 asteen lämmössä. Nopeat säänvaihtelut saavat usein aikaan liikenneonnettomuuksia, joilta on helppo välttyä hyvää ajokäyttäytymistä noudattamalla ja ajamalla turvallisilla, laadukkailla renkailla. Meiltä löydät hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä renkaita päivittäiseen ajoon. Tutustumalla verkossa eri rengastyyppeihin ja -malleihin tarkemmin, löydät helposti ajoneuvoosi sopivat renkaat.