Rengashuoltamon toimistotarpeet

Rengashuoltamoa perustettaessa on tärkeää miettiä, mitä kaikkia tarvikkeita sen toimistoon kannattaa hankkia. Usein autohuoltamoiden taukotilat ovat pienet ja puutteelliset eikä toimistollekaan ole kovin montaa neliötä tilaa varattuna autohuoltamon tiloista. Siksi on erityisen tärkeää huolehtia siitä, että neliöt tulee käytetyksi hyvin ja huolella. Tässä postauksessa annan joitakin vinkkejä, joita itse olisi halunnut kuulevani omaa rengashuoltamoa perustettaessa.

Moni aloitteleva yrittäjä elää siinä väärässä luulossa, että toimisto ei ole toimisto ilman pöytäkonetta. Tämä kuvitelma ei enää nykyään pidä paikkaansa. Kannettava tietokone riittää aivan mainiosti toimiston tarpeisiin eikä se vie niin paljon tilaa kuin kokonainen pöytäkone. Läppärin hankkimisessa sinua auttaa elektroniikkaa myyvän liikkeen henkilökunta, joka tietää tarpeesi ja niihin vastaavan kannettavan tietokoneen.

Tulostimeen kannattaa panostaa. Hyvä tulostin ei jätä sinua pulaan silloin, kun asiakas odottaa saavansa fyysisen laskun nopeasti tai kun verottaja tivaa inventaarilistoja. Hyvä tulostin on nopea, ei kysele liikoja ja toimii kuin ajatus. Kannattaa panostaa laser-tulostimeen, sillä niiden väripatruunat eivä kuivu, vaikka laite välillä olisin käyttämättä. Myös tulostuspaperia kannattaa aina olla tarpeeksi. Moni palvelu tarjoakin tulostuspaperin kuukausitoimitusta edulliseen hintaan. Tällainen palvelu voi olla hyvä, jos yrityksessä toivotaan asioiden sujuvan vaivattomasti.

Hyvä työtuoli ja sähköpöytä ovat tärkeitä sekä työtehokkuuden että työergonomian kannalta. Kun työasento on hyvä ja ryhdikäs, tulee ikävätkin toimistohommat naputeltua nopeasti ja tehokkaasti. Hyvä työtuoli tukee alaselkää ja sen käsinojat antavat tukea käsille kirjoittaessa tai hiirtä käytettäessä. Jos työ vaatii paljon kirjoittamista, kannattaa panostaa hyvään näppäimistöön. Kun näppäimistö on tehokas, on kirjoittamien huomattavasti helpompaa ja mukavampaa.