Rengastyöt ja renkaidenvaihtopalvelut

Autonrenkaat ovat erittäin tärkeä osa ajoneuvoa, ja niiden huoltoon ja säilytykseen kannattaa ehdottomasti kunnolla panostaa. Usein helpointa on jättää asia muiden huoleksi, ja ostaa asiantuntevat huoltopalvelut ammattilaisilta. Huoltoliikkeiden henkilökunta esimerkiksi vaihtaa hetkessä uudet renkaat ajoneuvoosi. Tiesitkö, että talvirenkaiden käyttöpakko alkaa joulukuun alusta ja kestää aina helmikuun loppuun asti? Suomen sää on siinä määrin vaihteleva jopa yhden päivän aikana, että renkaiden vaihto kannattaa aina tehdä ajoissa. Jokaisen autoilijan kannattaa myös huomioida, että Suomi on erittäin pitkä maa, ja pohjoisessa sekä etelässä voi samaan aikaan olla aivan erilainen säätila.

Rengashotellit palvelevat suojatuissa ja vartioiduissa tiloissa

Renkaille on tärkeää, että niitä säilytetään asianmukaisesti ja hyvin aina seuraavaan renkaidenvaihtoon asti. Renkaiden urasyvyys on aina tärkeä asia, on sitten kysymys kesä- tai talvirenkaiden vaihdosta. Laki määrää, että kesärenkaiden urasyvyyden tulee olla vähintään 1.6 mm ja talvirenkaiden 3 mm. Kysymys on tietenkin ennen muuta aina itsensä ja muiden tielläliikkujien turvallisuudesta. Kun on aika uusia autosi renkaat, monet liikkeet myös tarjoavat sekä upouusia että käytettyjä renkaita tarpeidesi mukaan. Hotelliasiakkaat taas hyötyvät esimerkiksi monen palveluntarjoajan verkosta löytyvästä ajanvarauskalenterista.

Ajoneuvon ulko- ja sisäpesut sekä vahaukset

Muistathan, että sekä keväisin että syksyisin ennen talven tuloa autoilla on aina ainakin jonkinlaista huollon tarvetta. Renkaiden vaihdon yhteydessä ajoneuvo kaipaa usein myös pesua, sekä monenlaista muuta kokonaisvaltaista hoitoa, niin kuin toisinaan auton omistajakin. Vaikka olisikin tottunut tekemään paljon asioita itse, on ammattitaitoinen huolto- tai rengasliike oikea paikka auton kuin auton parhaaseen huoltoon ja puhdistukseen.Monesta rengasliikkeestä saat autollesi paitsi tehokkaat rengashotellipalvelut, myös laadukkaat akkujen vaihtotyöt.
Myös kaikki matkailuajoneuvot hoituvat ammattitaidolla huippukuntoon, ja samalla ajoneuvoille suoritetaan korkeat ulko- ja sisäpuhdistukset sekä erilaiset vahaukset. Tyytyväinen asiakas on huoltoliikkeille aina paras palkinto siitä, että työ on jälleen onnistunut. Älä siis enää turhaan pese ajoneuvoasi itse yleisillä parkkipaikoilla tai kotisi pihamaalla, vaan arvosta ajoneuvosi herkkää maalipintaa, ja vie se asiantuntevaan huoltoon, jolloin kaikki tarvittavat toimenpiteet hoituvat varmasti, nopeasti ja luotettavasti.